Træfældning på Lolland & Falster

Vokser træerne ind i himlen? Tag en fagmand med på råd ved træfældning!

Træfældning er ikke så simpelt, som det lyder. Det kan være farligt at begive sig ud i som “gør-det-selv” projekt, selvom det for nogen virker lige til. 

Vi tilbyder professionel træfældning på Lolland og Falster. Vi sikre dig at alle forbehold er taget, inden vi går igang. Eksempelvis er det vigtigt at vurdere træets tilstand, tykkelse, højde og hældning, samt de omkringliggende omgivelser, inden påbegyndt opgave. 

I samme forbindelse tilbyder vi også rodfræsning, som er et billigere alternativ end fx opgravning, når roden skal fjernes. 

Vi tilbyder også flishugning i forbindelse med træfældning, hvor vi varetager processen fra top til tå – hermed forstået at vi rydder det hele op på en gang. Ved f.eks topkapning hugger man flis af alt lige fra grene til øvrigt træaffald. 

Få et uforpligtende tilbud

RING TIL OS:

Stor erfaring med anlæg & haveservice

Du kan føle dig helt tryg ved at overlade opgaven til os – vi følger opgaven til dørs og er på stedet til opgaven er 100 procent færdig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, vi ved hvad der skal til, og hvad der kan lade sig gøre. Ring til os allerede i dag for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.