Træfældning på Lolland & Falster

Professionel træfældning på Lolland-Falster

Hos LF Have og Anlæg tilbyder vi professionel fældning af dine træer eller topkapning på hele Lolland og Falster og vi står altid klar til at rådgive og assistere ved alle former for træfældning. Vi har fokus på sikkerheden når vi fælder dit træ og sørger altid for at retningsbestemme, risikovurdere hver enkelt træfældning, samt lægge dit træ ned med meget stor præcision.

Med vores professionelle udstyr klare vi langt de fleste opgaver – både store som små. Vi hjælper både private familier men også virksomheder, som har træer, der skal nedlægges professionelt. Vi hjælper selvfølgelig også med at skærer træet til brænde efter fældning, eventuelt bortskaffe det hvis det ønskes. 

Vi tilbyder:

  • Professionel træfældning
  • Professionel topkapning
  • Beskæring af træer
  • Udskæring af træ til træstubbe eller brænde
  • Og meget mere...

Kontakt os idag for uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til din træfældning. Ring på 24 79 42 63

Topkapning på Lolland og Falster

Vi er eksperter i træfældning og tilbyder udover træfældning også professionel topkapning. At topkappe et træ betyder, at man skærer det ned oppefra i mindre stykker, og eventuelt firer det ned, alt afhængig af pladsen omkring træet. Dette er ofte nødvendigt ved større træer, som befinder sig på trafikerede områder, hvor træet kan være til gene når det bliver for stort. Det er også muligt for os at udtynde træet, hvilket vil give mere lys igennem træets krone. Som professionelle fagfolk og med vores specialudstyr kan vi klare langt de fleste opgaver – både store som små, så tøv ikke med at kontakt os. 

Skulle du søge hjælp til noget, som ikke lige er nævnt her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og med vores kompetencer og udstyr klarer vi de fleste opgaver. Ring på 24 79 42 63.

Få et uforpligtende tilbud

RING TIL OS:

Stor erfaring med anlæg & haveservice

Du kan føle dig helt tryg ved at overlade opgaven til os – vi følger opgaven til dørs og er på stedet til opgaven er 100 procent færdig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen. Vi ved, hvad der skal til, og hvad der kan lade sig gøre.
Ring til os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.