Pleje af grønne områder på Lolland & Falster

LF Have og Anlæg tilbyder haveservice på Lolland & Falster.
Vi har erfaring med en lang række havearbejde. Herunder kan du læse mere om hvordan vi bedst kan tilbyde dig pleje af grønne områder og anden haveservice på Lolland Falster.

Haveservice Lolland Falster

LF Have og Anlæg udfører professionel haveservice i Nakskov, og omegn samt på hele Lolland og Falster. LF Have og Anlæg har mange års erfaring med alle former for haveservice, herunder hækklipning, hegnsklipning, brolægning samt anden pleje af grønne områder og haver.

Klipning af Hæk og hegnsklipning på Lolland

Havearbejde involverer ofte hegns- og hækklipning, hvilket hurtigt bliver en stor og hård opgave selv i små haver. Det tager tid at trimme hækken og man står ofte tilbage med en del haveaffald, som også tager tid at komme af med. Hos LF Have og Anlæg har vi maskinerne og udstyret til at løse denne opgave for dig hurtigt og effektivt, i Nakskov og på hele Lolland Falster. Vi sørger for en flot og trimmet hæk. Det tilhørende haveaffald sørger vi selvfølgelig også for at skaffe jer af med, så I bare skal nyde tilværelsen på jeres grønne område.

Vi udfører flere forskellige former for haveservice på Lolland Falster som f.eks.

  • Hækklipning og hegnsklipning
  • Beskæring af buske
  • Træfældning
  • Græsslåning
  • Diverse anlægsopgaver
  • Og meget mere…

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud på professionel haveservice til netop din have. Ring på 24 79 42 63.

Professionel græsslåning Lolland

Grønne områder er smukkest, når de bliver plejet. Vi ved, at det er svært at få tid til i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi at stå for al pleje af jeres grønne områder på Lolland-Falster, så I ikke skal gøre andet end at nyde dem. Med haveservice fra LF Have og Anlæg, bliver jeres grønne områder holdt pæne og præsentable på professionel vis. Vi tilbyder service af have og andet havehjælp for både private og erhverv.

Skal græsset fremstå som et godt førstehåndsindtryk for dine kunder, eller vil du blot gøre naboen jaloux på dine grønne områder, så hjælper vi dig med det. Hos LF Have og Anlæg bruger vi professionelle maskiner til græsslåning og haveservice, og efterlader altid din græsplæne præsentabel. I højsæsonen anbefaler vi, at du får slået din plæne en gang om ugen, og vi laver gerne faste serviceaftaler med vores kunder omkring dette.

Kontakt os i dag for mere info om haveservice og vores andre ydelser, eller se vores andre sider for mere info om andre ydelser i Nakskov eller på Lolland og Falster. Ring på 24 79 42 63.

Få et uforpligtende tilbud

RING TIL OS:

Stor erfaring med anlæg & haveservice

Du kan føle dig helt tryg ved at overlade opgaven til os – vi følger opgaven til dørs og er på stedet til opgaven er 100 procent færdig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, vi ved hvad der skal til, og hvad der kan lade sig gøre. Ring til os allerede i dag for at høre mere om hvad vi kan tilbyde på Lolland Falster af haveservice.