Anlæg af have på Lolland & Falster

LF Have & Anlæg tilbyder anlæg af have på Lolland & Falster.
Vi tilbyder alt inden for beplantning, rådgivning og meget mere.

Pleje & anlæg af have på Lolland og Falster

Skal du have anlagt ny have eller ønsker du at omlægge en eksisterende have, så lad os hjælpe dig. Vi kan rådgive dig i forhold til valg af planter, sammensætning, placering og vedligehold, og har mange års erfaring med at skabe flotte haver til glade kunder. Vi anlægger alt fra højbede til surbundsbede, samt æstetiske flisebelægninger efter kundens ønske. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, så du er altid i trygge professionelle hænder når du skal have anlagt din have på Lolland og Falster

Kontakt os og lad os få en snak om, hvad du kunne tænke dig. Ring på 24 79 42 63.

Brolægning

Brolægning og det rette belægningsarbejde kan forvandle områder omkring indkørsler, terrasser o.lign. til strukturerede smukke arealer. Vi ved, at kvalitet og tilfredshed hænger sammen med god kommunikation og vi tager højde for hele kundeoplevelsen når vores brolæggere går i gang med arbejdet. Hos LF Have og Anlæg lægger vi altid vægt på at overholde alle aftaler, kommunikere tydeligt og udføre et professionelt stykke arbejde, sådan at du står tilbage med det bedste resultat.

Priser på anlæg af have & brolægning

Priserne for anlæg af have og brolægning kan variere meget alt efter størrelsen af den enkelte opgave. Hos LF Have og Anlæg har vi stor erfaring med at tage selv store opgaver ind og udføre dem til perfektion, hurtigt og effektivt, og selvfølgelig altid til fornuftige priser. Brolægning udføres ofte i forbindelse med andre anlægsopgaver hvilket gør prisen meget individuel.

Hos LF Have og Anlæg tilbyder vi bl.a:

  • Belægning af terrasser
  • Belægning af indkørsler
  • Anlæg af højbede og surbundsbede
  • og meget mere…

Du er altid velkommen til at kontakte LF Have og Anlæg for at høre mere om priser på anlæg af have og brolægning, og hvad vi kan tilbyde dig af samlede løsninger. Ring på 24 79 42 63.

Få et uforpligtende tilbud

RING TIL OS:

Stor erfaring med anlæg & haveservice

Du kan føle dig helt tryg ved at overlade opgaven til os – vi følger opgaven til dørs og er på stedet til opgaven er 100 procent færdig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, vi ved hvad der skal til, og hvad der kan lade sig gøre. Ring til os allerede i dag for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.